Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1158 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Η Messe Duesseldorf και η fairtrade
συνεργάζονται για την plast & printpack alger 

 

PLAST ALGER

 

Η Messe Duesseldorf εισέρχεται ως ισότιμος εταίρος σε συνεργασία στην plast & printpack alger στην Αλγερία, η οποία οργανώνεται από την γερμανική εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων κάθε δυο χρόνια από το 2008. Μια ανάλογη συμφωνία επιτεύχθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της Messe Duesseldorf, Werner M. Dornscheidt και του Martin März, ιδρυτή και διευθύνοντα εταίρου της fairtrade. Ο σκοπός της συνεργασίας είναι η περεταίρω εξέλιξη της έκθεσης και η από κοινού αναγνώριση ευκαιριών για ανάπτυξη.

plast & printpack alger: Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης του κλάδου στην Αφρική

«Η Αλγερία είναι μια από τις τέσσερις πιο ισχυρές οικονομίες στην Αφρική, μαζί με την Νότια Αφρική, την Νιγηρία και την Αίγυπτο», τονίζει ο Dornscheidt. «Σε ότι αφορά τις τεχνολογικές εισαγωγές στους τομείς των πλαστικών, των εκτυπώσεων και της συσκευασίας, η χώρα αυτή των 41 εκατομμυρίων βρίσκεται μάλιστα μεταξύ των τριών πρώτων. Για το λόγο αυτό η Αλγερία και η plast & printpack alger ταιριάζουν απόλυτα με το χαρτοφυλάκιο  της Messe Duesseldorf, γύρω από την Κ, την drupa και την interpack. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε αυτή τη περιφέρεια. Η plast & printpack alger μεγαλώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί σήμερα με 4.360 εμπορικούς επισκέπτες (+ 41%) και 166 εκθέτες από 22 χώρες, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας έκθεσης, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης του κλάδου αυτής της βιομηχανίας στην Αφρική.»

Έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στην Αλγερία, η fairtrade έχει αποκτήσει μεγάλη γνώση της αγοράς. Σε συνδυασμό με την εξέχουσα εμπειρία της Messe Duesseldorf στις εκθέσεις των πλαστικών, των εκτυπώσεων και των συσκευασιών δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συνέργιες με σκοπό την περαιτέρω επιτυχημένη ανάπτυξη της plast & printpack alger. «Ανυπομονούμε για την συνεργασία με την Messe Duesseldorf» λέει ο Maerz.

Η επόμενη plast & printpack alger θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018 και θα διοργανωθεί από κοινού από την fairtrade και την Messe Duesseldorf. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα link http://www.plastalger.com/plastalger_e.html      και http://www.printpackalger.com/printpack_e.html ή στην αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο:MDGR.I.D. GbR www.gridmds.eu, T:+30 210 8088351-2, grid@gridmds.eu