Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 264 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

Η Durst έχει αναπτυχθεί σταθερά και κερδοφόρα από
το 2000 
και έχει φιλόδοξα σχέδια για μεγαλύτερη ανάπτυξη,
με τους τομείς της ετικέτας και της συσκευασίας
να αποτελούν βασικό κομμάτι.

 

Durst B

 

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Brixen και στο Lienz, που είναι δύο πολύ ωραίες πόλεις στο Τιρόλο, η πρώτη στην Ιταλία και η δεύτερη στην Αυστρία.

Η Durst είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στο inkjet. Η εταιρεία, άλλαξε με επιτυχία το αντικείμενο της από την φωτογραφία και ξεκίνησε το inkjet στις αρχές του αιώνα. Από τότε έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη για τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης στο χώρο των εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος, στις αγορές της ετικέτας και συσκευασίας, στα κεραμικά και στα υφάσματα.

 

Durs c

Εντυπωσιακή τοποθεσία και εγκαταστάσεις

Η Barbara Schulz, διευθύνουσα σύμβουλος στο Lienz, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές τις εγκαταστάσεις. Από το άνοιγμα το 1999, επεκτείνονται συνεχώς για να στεγάσουν τις αυξανόμενες ομάδες μηχανικών, χημικών και προγραμματιστών λογισμικού και να κατασκευαστούν περισσότερες μηχανές».

Οι εγκαταστάσεις είναι ένα καλά μελετημένο λειτουργικό σύνολο κτιρίων, που στεγάζουν εργαστήρια ανάπτυξης, εγκαταστάσεις για επιδείξεις στους πελάτες και κατασκευής μηχανών. Η κατασκευή δεν είναι μόνο συναρμολόγηση, αλλά υπάρχει πλήρης κατεργασία αλουμινίου για να δημιουργηθούν τα σασί και τα προσαρμοσμένα συγκροτήματα κεφαλών inkjet μέσα στην εταιρεία, με σύγχρονο εξοπλισμό CNC.

Οι εγκαταστάσεις είναι πανέμορφες, πεντακάθαρες, μοντέρνες και καλά φωτισμένες, με πολύ γυαλί και ξύλο, που αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα της περιοχής. Πολύ πιο σημαντικά είναι τα προϊόντα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Η Durst διαθέτει δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης σε όλο τον κόσμο. Οι μηχανές είναι με πολύ υψηλές προδιαγραφές και υψηλές επιδόσεις στους τομείς τους και οι πελάτες αναφέρουν ότι εργάζονται αξιόπιστα και σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία έχει μια θεμελιωμένη άποψη για τις μελλοντικές ευκαιρίες του inkjet. Έχει τεκμηριώσει μια σαφή πορεία ανάπτυξης που χαρακτηρίζει τη συσκευασία ως βασικό τομέα.

Ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst, περιγράφει ένα επιθετικό σχέδιο για μελλοντική ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. «Θέλουμε να αναπτυχθούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με κέρδος, προσφέροντας πολύ καλά προϊόντα που βοηθούν τους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις. Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες στη συσκευασία (και τα υφασμάτινα και κεραμικά προϊόντα) και πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μελλοντικές αλλαγές».

 

Durst A