Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1177 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

BOZNOS 1 NEWSLETTERS 38

Η απόφαση να αγοραστεί ένα προϊόν στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, επηρεάζεται όλο και περισσότερο από τις δαπάνες που ακολουθούν και που προκύπτουν μετά την αγορά, την χρησιμοποίηση και την διάθεση του προϊόντος και όχι πλέον μόνο και αποκλειστικά από τις δαπάνες επένδυσης.

Δαπάνες επένδυσης – Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μηχανήματος

- Εκκίνηση

- Εκπαίδευση

- Ανταλλακτικά

- Πρόσθετος εξοπλισμός

- Συντήρηση

- Προσωπικό

- Φόρος

- Ασφάλεια

- Ενέργεια

- Πρόνοια για συστήματα αντικατάστασης

- Αναπροσαρμογή

- Απόρριψη    

Τα στοιχεία μετάδοσης κίνησης που εγκαθίστανται σε μια μηχανή ή ένα σύστημα, επηρεάζουν τις ακολουθούμενες δαπάνες με παράγοντες όπως:

- Λειτουργικότητα και αποδοτικότητα κατά την λειτουργία

- Δαπάνες για την συντήρηση και την επισκευή

- Ενεργειακά κόστη και

- Δαπάνες σαν αποτέλεσμα των προγραμματισμένων και μη προγραμματισμένων διακοπών

Έναντι της συνολικής επένδυσης σ’ ένα σύστημα, το κόστος των ηλεκτρικών στοιχείων κίνησης αφορούν ένα μικρό ποσοστό. Αλλά η επιλεγμένη τεχνολογία επηρεάζει αποφασιστικά τις κρυμμένες δαπάνες που ακολουθούν.

BOZNOS 2 NEWSLETTERS 38

 

Ανακαλύψτε τις κρυμμένες δαπάνες & ελαχιστοποιείστε τις

Οι λύσεις του οίκου SEW-EURODRIVE Γερμανίας για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σας κάνουν τις απαιτούμενες δαπάνες διάφανες και σας επιτρέπουν να ενεργήσετε προληπτικά προς το μελλοντικό συμφέρον σας. Αυξάνουν την αποδοτικότητα των διαδικασιών σας, επιτρέπουν την σημαντική μείωση της δαπάνης για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των παρεχομένων συστημάτων και συμβάλλουν σημαντικά στην μείωση και συγκράτηση των εκπομπών CO2, προστατεύοντας ενεργά το περιβάλλον.

BOZNOS 3 NEWSLETTERS 38

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ο οίκος SEW-EURODRIVE Γερμανίας είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που έχει κατορθώσει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία χύτευσης χαλκού σε υψηλό ποσοστό στην βιομηχανική παραγωγή. Αποτέλεσμα: Υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρες με εξοικονόμηση ενέργειας σε εκπληκτικά ανταγωνιστική τιμή. Περισσότερο από 95% των δαπανών λειτουργίας καθ’ όλη την διάρκεια ζωής ενός ηλεκτροκινητήρα είναι οι δαπάνες ενέργειας. Γι’ αυτό η σωστή επιλογή του ηλεκτροκινητήρα έχει σαν συνέπεια μεγάλες δυνατότητες οικονομίας.

BOZNOS 4 NEWSLETTERS 38

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Με τα συστήματα MOVITRANS®, μεταφορά ενέργειας χωρίς την ανάγκη επαφής, ο οίκος SEW-EURODRIVE Γερμανίας προσφέρει σε όλους τους χειριστές συστημάτων μια τεχνολογία εύρωστη και φιλική προς τον χρήστη. Η αρχή της επαγωγής επιτρέπει την μεταφορά ενέργειας χωρίς αναγκαία επαφή που σημαίνει όχι φθορές, όχι ρύποι. Επιπλέον επιτυγχάνεται συντήρηση σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα καθώς και μεγάλης διάρκειας διαθεσιμότητα των συστημάτων ελέγχου.

BOZNOS 5 NEWSLETTERS 38

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

Ο οίκος SEW-EURODRIVE Γερμανίας παρουσιάζει το MOVIGEAR® ( ΜΗΧΑΝΙΚΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ σύστημα μετάδοσης κίνησης – mechatronic system) ως ένα προϊόν με βελτιστοποιημένες τις ιδιότητες μείωσης του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Το MOVIGEAR® συνδυάζει άριστα τον μειωτήρα, τον ηλεκτροκινητήρα και τα ηλεκτρονικά σε ένα συμπαγές κέλυφος με συνέπεια να απορροφά μέχρι 50% λιγότερη ενέργεια. Οι βέλτιστες παραλλαγές δικτύωσής του μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο για την εγκατάσταση, την εκκίνηση και την ενσωμάτωσή του με συνέπεια την μείωση της συνολικής δαπάνης.

BOZNOS 6 NEWSLETTERS 38

BOZNOS 7 NEWSLETTERS 38

 

 BOZNOS 8 NEWSLETTERS 38