Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1201 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

H κεντρική παρουσίαση θα γίνει από τον Rafi Albo, ειδήμονα στον τομέα
του διασυνδεμένου μάρκετινγκ 1-προς-1 παγκοσμίως

 

XC leaflet Page 1

 

 

Αναπόσπαστο μέρος της Xeikon Café Packaging Innovations 2017, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 28 και 31 Μαρτίου, είναι το πρόγραμμα Συνεδρίων, το οποίο προσφέρει επιχειρηματική και τεχνική επιμόρφωση ανώτερου επιπέδου. Πολλοί έμπειροι ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Rafi Albo που θα παρουσιάσει το κεντρικό θέμα, θα μοιραστούν με το κοινό πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης. Βασιζόμενοι στην προσωπική εμπειρία τους, θα αποκαλύψουν ενδεχόμενες πτυχές του μέλλοντος και θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες παρουσιάζοντας εμπεριστατωμένα επιχειρηματικά εγχειρήματα και νέες ιδέες.

Για να καλυφθούν τα πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων στην Xeikon Café, το πρόγραμμα Συνεδρίων έχει δύο σκέλη, τεχνικό και επιχειρηματικό. Οι τεχνικές παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν σε τεχνικά θέματα του κλάδου, ενώ οι επιχειρηματικές παρουσιάσεις θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τις σημαντικότερες καινοτομίες στην ψηφιακή παραγωγή ετικετών και υλικών συσκευασίας, εστιάζοντας στην επιχειρηματική επιμόρφωση. Τα Συνέδρια θα διεξάγονται καθημερινά κατά τη διάρκεια της Xeikon Café, από τις 10:00 έως τις 16:30 (εκτός Παρασκευής που θα λήξουν το μεσημέρι), και θα κλείνουν κάθε ημέρα με ένα ‘talk show’ όπου οι ομιλητές θα συζητούν τα θέματα της ημέρας.

 

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

«Όταν συναντώνται η δημιουργικότητα, τα δεδομένα και η τεχνολογία
... εκτυπώνουν», από τον Rafi Albo

01 Rafi Albo picture HR

Ο Rafi Albo, που συχνά αποκαλείται ειδήμονας στον τομέα του διασυνδεδεμένου μάρκετινγκ 1-προς-1 παγκοσμίως, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενοποίηση εκτυπωμένων προϊόντων και online τεχνολογιών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες όπως η επαυξημένη (augmented – AR), η εικονική (virtual – VR) και η μεικτή (mixed – MR) πραγματικότητα με φρέσκιες ιδέες, νέες προσεγγίσεις και δημιουργικότητα, υλοποιεί τις πιο καινοτόμες εφαρμογές που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Στο Xeikon Café Conference, ο Rafi θα παρουσιάσει επί σκηνής ορισμένες από τις πιο δημιουργικές δουλειές του για εταιρείες από όλο τον κόσμο. Καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η εκτύπωση είναι και θα παραμείνει ελκυστική, θα μοιραστεί τις ιδέες του για το πώς οι AR, VR και MR μπορούν να ενισχύσουν τη ζήτηση για νέες μορφές εκτύπωσης και, συνεπώς, τη δυνητική επιτυχία επιχειρήσεων και επαγγελματιών του εκτυπωτικού κλάδου.

«Συνεργάζομαι με εμπορικές εταιρείες και τυπογράφους απ' όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, μιλώντας μαζί τους και μαθαίνοντας για τις ανάγκες τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Για τις εμπορικές εταιρείες, οι συναισθηματικές διασυνδέσεις και οι κοινές εμπειρίες γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές. Και αυτό δημιουργεί άφθονες ευκαιρίες για τους τυπογράφους, εφόσον ενσωματώνουν νέες online τεχνολογίες και φρέσκιες ιδέες στη δουλειά τους. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συνδυασμός εκτυπώσεων και online τεχνολογιών είναι αυτό που προσφέρει πραγματική πρόσθετη αξία. Βλέπω αναρίθμητες δυνατότητες εφαρμογών σε όλα τα πεδία και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτές οι εφαρμογές θα αυξηθούν, ειδικά στους τομείς των ετικετών και της συσκευασίας, λόγω της μεγάλης σημασίας που έχουν τα σημεία πώλησης και του ισχυρού ανταγωνισμού μεταξύ των παραγωγών», δήλωσε ο Rafi Albo.

Επιχειρηματικό Συνέδριο με ομιλητές υψηλού επιπέδου

Οι ομιλητές του Επιχειρηματικού Συνεδρίου –στους οποίους περιλαμβάνονται στελέχη εμπορικών εταιρειών, τυπογράφοι και ειδικοί του κλάδου– επιλέχθηκαν με γνώμονα τις εκτενείς γνώσεις τους για την αγορά και την επιχειρηματικότητα στον κλάδο και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Μεταξύ άλλων, στους ομιλητές περιλαμβάνονται:

 06 Jack Willemsz picture HR  09 Kevin Karstedt picture HR  08 Leonie Van Tienen picture HR
 Jack Willemsz  Kevin Karstedt  Leonie van Tienen

 

Jack Willemsz, Ιδιοκτήτης της CUPSZ (Ολλανδία, www.cupsz.nl). Ο Jack θα μοιραστεί την επιχειρηματική ιστορία του –τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας η οποία επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ψηφιακή παραγωγή κύπελων υψηλής ποιότητας σε μικρές ποσότητες– και στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η εφαρμογή στις εμπορικές εταιρείες.

  Jan Duffhues, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκτυπώσεων, Commercial Europe, MARS Europe. Ο Jan θα παρουσιάσει την οπτική που έχει μια εμπορική εταιρεία και θα μιλήσει για το τι μπορεί να κάνει για αυτούς η ψηφιακή παραγωγή, μετασχηματίζοντας τις δημιουργικές ιδέες σε βιομηχανική εκτυπωμένη συσκευασία.

  Kevin Karstedt, Διευθύνων Σύμβουλος της Karstedt Associates. Στηριζόμενος στην τεχνογνωσία που απέκτησε παρέχοντας επί πολλά χρόνια υπηρεσίες ανάλυσης, εμπεριστατωμένης πληροφόρησης και συμβουλών σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα συσκευασίας, ο Kevin θα αναφερθεί στο θέμα της συσκευασίας και, ειδικότερα, στον κλάδο διπλωτών χαρτόκουτων.

  Leonie van Tienen, Ειδικός σχεδιαστής συσκευασιών και ερευνητής. Ο Leonie θα μοιραστεί τα αποτελέσματα της ακαδημαϊκής του έρευνας σχετικά με τα διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία ετικετών και συσκευασιών σε ένα online περιβάλλον λιανικής διάθεσης, καθώς και το πώς η αλλαγή τους μπορεί να επηρεάσει τις αγοραστικές προθέσεις των καταναλωτών.

 

13 Michael Nieuwesteeg picture HR 04 Rachida Semail picture TEMP LR 05 Sean Smyth picture HR
Michaël Nieuwesteeg Rachida Semail Sean Smyth

 

Michaël Nieuwesteeg, Γενικός Διευθυντής της NVC (Netherlands Packaging Centre). Από τη δουλειά του στην NVC, έναν όμιλο που επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση της συσκευασίας μέσω έργων, υπηρεσιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ο Michael θα μοιραστεί με το ακροατήριο τη βαθιά γνώση του για αυτήν την αγορά, τις τάσεις και τις προοπτικές της.

Phil Edwards, Πρόεδρος της PrintSure (US, www.printsure.com). Ο Phil θα μιλήσει για την πλατιά εμπειρία του στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης για μικρά τιράζ συσκευασιών κορυφαίων προδιαγραφών για προϊόντα, όπως πρωτότυπα, υποκατάστατα, comps, δείγματα και άλλες εφαρμογές.

Rachida Semail, Συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία Keller and Heckman LLP. Η Rachida θα μοιραστεί την εκτενή εμπειρία της σε θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με τη συσκευασία τροφίμων. Θα παρουσιάσει επίσης τις νεότερες εξελίξεις και μια επισκόπηση των σύγχρονων και των επερχόμενων κανονισμών ασφάλειας τροφίμων, από νομική σκοπιά.

Shawn Desmarchais, Πρόεδρος της Produlith (Καναδάς, www.produlith.com). Ο Shawn θα μοιραστεί την προσωπική εμπειρία του στη διοίκηση της εταιρείας εκτυπώσεων Produlith, η οποία ειδικεύεται στις στρατηγικές λύσεις συσκευασίας με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν στρατηγική μάρκετινγκ, σχεδιασμό, ανάπτυξη και παραγωγή συσκευασιών από χαρτόνι, σε ποικιλία αγορών, όπως καλλυντικά, ειδικές τροφές και φάρμακα.

Sean Smyth, Σύμβουλος και Αναλυτής του Κλάδου. Με εμπειρία άνω των 30 ετών στην παγκόσμια αγορά εκτυπώσεων και συσκευασίας, η παρουσίαση του Sean θα εστιάσει στη μετάβαση σε ψηφιακή παραγωγή και στο πότε θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί την αλλαγή, μέσω μιας λίστας πρακτικών, βασιζόμενων στην τεχνολογία παραγόντων για τη λήψη αποφάσεων.